Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului DentalDrafta.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile.
Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

Website-ul DentalDrafta.ro

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe DentalDrafta.ro, site-ul poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestuia, DentalDrafta.ro nu iși asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face GRATUIT. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare.

Drepturile proprietății intelectuale

Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică DentalDrafta.ro.
Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.

Limitarea răspunderii

DentalDrafta.ro nu este răspunzator pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative iar unele dintre ele sunt publice. Pentru sesizarea unei probleme legată de drepturile de autor așteptăm mail-ul dumneavoastră. (puteți folosi formularul de contact din site)

Acceptarea termenilor și condițiilor

Acceptarea termenilor și conditiilor website-ului se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

Sfaturi, diagnostice și tratamente medicale

Acest site este creat în scopuri de informare și nu își propune să ofere diagnostic, tratament sau profilaxie pentru nici o boala stomatologică. Conținutul informațional al site-ului nu ține loc de diagnostic sau tratament medical pentru probleme sau afecțiuni de sănătate. Site-ul nu este un înlocuitor al serviciilor medicale profesioniste oferite de specialiștii în stomatologie.
Dacă aveți sau suspectați probleme stomatologice, vă recomandăm în primul rand să consultați un medic stomatolog.

Profesioniștii în domeniul medical stomatologic

Profesioniștii în domeniul medical stomatologic nu ar trebui să folosească informații din acest site în scopul tratării/prevenirii/diagnosticării și nu pretindem să oferim sfaturi sau recomandări cu scopul de a servi ca suport al deciziilor de diagnostic/tratament medical. Vă rugăm să consultați medicul specialist pentru consiliere inainte de aplicarea oricărui tratament/medicație recomandat de acest site. Un diagnostic exact este esențial datorită contraindicațiilor posibile în cazul utilizării tratamentelor/procedeelor medicale prezentate în site.