Raportându-ne mereu nevoilor pacienților noștri, vă oferim cel mai complet pachet de servicii. Răspundem mereu cu promptitudine și profesionalism solicitărilor dumneavoastră, oferindu-vă numai servicii de înaltă calitate. În cele ce urmează vă prezentăm câteva dintre serviciile de care puteți beneficia, apelând la clinica noastră de stomatologie.

Parodontologie
Boala parodontală este o afecțiune a parodonțiului marginal, a țesuturilor ce asigură menținerea și susținerea dinților în oasele maxilare. Rolul determinant în producerea bolii parodontale îl deține placa bacterienă, dar o importanță majoră o au factorii favorizanți locali precum și bolile generale, sistemice.
Protetică
Protetica cuprinde un set de servicii de restaurare dentară: proteze, încrustații cu materiale nobile sau ceramică, coroane și punți dentare. Toate acestea sunt soluții pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă, din motive deopotrivă estetice și referitoare la restituirea funcționalității.
Endodonție
Salvarea dintelui natural trebuie sa fie intotdeauna prima alegere in cazul unui tratament stomatologic. Atunci cand medicul curant va recomanda extractia unui dinte, intrebati-l daca poate fi salvat cu ajutorul procedurilor endodontice, cunoscute sub denumirea de “tratamente de canal”.
Chirurgie Dentară
Chirurgia dentară este o ramură a stomatologiei care implică modificări profunde la nivelul danturii, a oaselor faciale, la nivelul întregii cavităţi bucale, în general. Medicii dentişti specializaţi în chirurgie realizează intervenţii de la cele de reconstrucţie facială în urma unor accidente, implanturi dentare, până la tumori şi chisturi apărute la nivelul musculaturii feţei.
Implantologie
Aceasta reprezinta o ramura chirurgicala a stomatologiei care presupune inlocuirea, din diferite motive, a unuia sau mai multor dinti. Cauzele cele mai des intalnite care duc la necesitatea unui implant sunt cariile de dimensiuni considerabile ce nu au fost tratate la timp, inaintarea in varsta, fracturile sau accidentele.
Tratamentul Cariilor
Caria dentară reprezintă una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale sistemului dento-maxilar, care se manifestă prin pierderea treptată şi localizată de ţesut dur dentar, sub acţiunea mai multor factori, printre care amintim: nerespectarea igienei orale, consumul crescut de alimente bogate în zahăr, fumatul, stresul şi multe alte cauze.