Profesionalism și dedicare

Inca de la prima consultatie m-am convins de profesionalismul si dedicarea dentistului Sergiu Drafta. Programul flexibil al cabinetului se pliaza perfect pe programul meu incarcat. Revin de fiecare data cu placere la cabinet, unde stiu ca am parte de cele mai bune servicii fara cea mai mica durere.

Isabella Dobrescu, 52 ani

Un stomatolog mult peste medie

Am fost pacientul domnului doctor si sunt foarte multumit, lucreaza cu rabdare. Un alt dentist mi-a recomandat extractie, venind aici am reusit sa salvez acel dinte prin tratamentul aplicat de domnul doctor. Toata stima pentru domnul dr. Sergiu Drafta.

Adina Faur, 41 ani

Un medic excepțional

Dupa interventii chirurgicale si lucrari facute in alta clinica si de care am fost TOTAL nemultumita, am apelat la dr. Drafta pentru remedierea problemelor. Toata viata am fost obisnuita sa zambesc scurt de rusinea danturii. In sfarsit pot ZAMBI LARG, mandra de dantura mea!

Elena Păun, 59 ani

Cabinet foarte mișto

Nu stiam ca exista asa dentist pana nu am vazut. Cred ca am fost unul dintre cei mai fricosi pacienti pe care i-a avut dr. Sergiu Drafta, dar frica mi-a trecut destul de repede. Imi place ca nu miroase a spital si a spirt in cabinet. Pana acum totul a decurs super bine si preturile au fost foarte OK. De acum inainte numai aici o sa vin.

Eduard Oltean, 19 ani

Un om de nota 10

Om de nota 10, dentist de nota 10. Se straduieste sa-ti faca prezenta pe scaunul supliciului cat mai relaxata, iti explica ceea ce face, are rabdare. Mi-a placut ca nu a fost nevoie sa astept (aproape niciodata) dupa un alt pacient, si-a adaptat programul dupa posibilitatile mele de a ajunge la cabinet (chiar si seara tarziu!).

Victor Dinu, 47 ani

Fără dureri

Am fost si eu la dr. Drafta pentru o extractie destul de dificila. Sunt foarte multumit de cum a lucrat. Nu m-a durut nici in timpul operatiunii, nici dupa. Nu ezitati sa va faceti programare la el. Sigur nu veti regreta.

Cosmin Buruiană, 25 ani

Profesionist desăvârșit

Cel mai speriat pacient (adica eu ) a fost la dr. Drafta. MARE OM si un SUPER PROFESIONIST. Nu pot sa spun decat: MULŢUMESC. Este un MARE OM si un SUPER PROFESIONIST. Singurul cabinet stomatologic in care m-am simtit BINE. Recomand tuturor sa il viziteze. Nu vor regreta. GARANTAT!

Radu Sârbu, 31 ani

Extrem de mulțumit

Desi e situat central, niciodata nu am avut problema cu locul de parcare. Dr. Drafta este foarte rabdator cu pacientul, cabinetul este foarte curat, Dr. Drafta nu e genul care te lucreze repede si prost. Mai sunt o gramada de plusuri marunte care – adunate – dau senzatia de satisfactie. Foarte multumit de serviciile oferite.

Robert Fulga, 29 ani